Camera-systemenPG Security Systems: Levert een diversiteit aan CCTV producten voor zowel een laag, midden en hoog segment in de markt. Met merken als Hikvision, Acti, Viscoo, Jablocom en het nieuwe merk High Visual bieden wij u vooral op maat cctv analoge en IP oplossingen.
Het succes van ons bedrijf is gebaseerd op de service en support van haar klanten, de enige manier waarop een distributie bedrijf succesvol kan opereren.

De oplossingen die wij aanbieden zijn met zorg ontworpen  voor de reële behoeften van al onze klanten. Alle oplossingen bevatten een modulaire structuur, eenvoudige installatie, gebruiksvriendelijk, uitstekend design en uitzonderlijke verdiencapaciteit. De open structuur van onze producten maakt het mogelijk om te integreren in onze oplossingen.

Deze structuur biedt installateurs, facilitair managers en eindgebruikers een eindeloze combinatie van mogelijkheden om een passende oplossing voor elk project uit te voeren, ongeacht de grootte van een object/complex.

Ons sales team kan u helpen met elke (specifieke) vraag.Nieuws


De nieuwe Hikvision Fish-Eye camera is de winnaar van de prijs voor beste nieuwe product volgens het toonaangevende Amerikaanse blad "Security Products"


Aanbiedingen

Zoeken
Inloggen


Hieronder kunt u inloggen op onze webwinkel
 
      

Wachtwoord vergeten?


Heeft u nog geen account?


Logo's
© 2014 PG Security Systems
Sitemap   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden