Camera-systemenPG Security Systems: Levert een diversiteit aan CCTV producten voor zowel een laag, midden en hoog segment in de markt. Het merk Hikvision biedt de beveiligingsmarkt een diversiteit aan hoge kwaliteits producten.

PG Security systems is dan ook de specialist voor al uw vraagstukken en support en biedt u dan ook de juiste begeleiding voor al uw projectaanvragen.
Wij werken deze projecten op aanvraag voor u uit, waarbij een compleet overzicht wordt gegeven van projectenring van camera's op schaal niveau en op details  uitgewerkt tot en met een 3D overzicht van de weergave van de te installeren camera's

De oplossingen die wij aanbieden zijn met zorg ontworpen  voor de reële behoeften van al onze klanten. Alle oplossingen bevatten een modulaire structuur, eenvoudige installatie, gebruiksvriendelijk, uitstekend design en uitzonderlijke verdiencapaciteit. De open structuur van onze producten maakt het mogelijk om te integreren in onze oplossingen.

Deze structuur biedt installateurs, facilitair managers en eindgebruikers een eindeloze combinatie van mogelijkheden om een passende oplossing voor elk project uit te voeren, ongeacht de grootte van een object/complex.

Ons sales team kan u helpen met elke (specifieke) vraag.Nieuws


Per heden is PG Security systems aangesteld als disitributeur van SeeTec videomanagement software.


Aanbiedingen

Zoeken
Inloggen


Hieronder kunt u inloggen op onze webwinkel
 
      

Wachtwoord vergeten?


Heeft u nog geen account?


Logo's
© 2014 PG Security Systems
Sitemap   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden